Disclaimer en privacybeleid

Disclaimer

Ik besteed de grootst mogelijke zorg aan de inhoud van mijn website. Ik streef ernaar steeds juiste, actuele, nauwkeurige en correcte informatie te vermelden. Ondanks deze inspanning kan het gebeuren dat de aangeboden informatie op de site niet (meer) actueel is. Ik aanvaard geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten en tekortkomingen op deze website. Aan de informatie op deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Mocht het zijn dat je niet tevreden bent, neem dan contact met mij op via info@ownjeplek.nl. Ik kom graag met je in contact.

Privacybeleid
Algemene gegevens van Own je plek:

Naam Own je plek
Adres De Enk 57, 6581 TP
Plaats Malden
KVK nr. 91810795
BTW nr. NL004919843B46
E-mailadres info@ownjeplek.nl

Bij Own je plek wordt veel waarde gehecht aan jou privacy. Middels deze privacyverklaring word je geïnformeerd over hoe Own je plek jouw persoonsgegevens verwerkt en gebruikt. Own je plek respecteert de privacy van haar klanten en gebruikers van haar website. Own je plek gaat zorgvuldig om met de persoonlijke informatie en alles wordt vertrouwelijk behandeld.

Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op de diensten van Own je plek. Wees je er bewust van dat Own je plek niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van eventuele benoemende andere organisaties op de website van Own je plek.

Persoonsgegevens die worden verwerkt
De persoonsgegevens die worden verwerkt binnen Own je plek:
• Voornaam
• E-mailadres

Indien het relevant is voor de te leveren producten of diensten worden ook de volgende persoonsgegevens verwerkt:
• Achternaam (indien van toepassing)
• Adresgegevens (indien van toepassing)
• Telefoonnummer (indien van toepassing)

Hoe komt Own je plek aan jouw persoonsgegevens?

De persoonsgegevens die Own je dag verwerkt worden door jou zelf verstrekt middels bijvoorbeeld het invullen van een formulier op de website of doordat je gebruik maakt van de diensten van Own je plek. Bijvoorbeeld voor het aanvragen van een gratis dienst of product, door de inschrijving op de nieuwsbrief of door gebruik van het contactformulier.

Wat is het doel van de verwerking van de persoonsgegevens?

• Om contact met je te kunnen opnemen;
Dit gebeurt alleen op jouw eigen verzoek en wanneer dit nodig is om de dienstverlening uit te kunnen voeren.
• Voor het afhandelen van jouw betaling;
Wanneer je een product of dienst koopt via de website heb ik deze gegevens nodig om de aankoop te kunnen verwerken.
• Om goederen en diensten bij je af te leveren;
Wanneer je een aankoop doet via de website van een tastbaar product dan worden jouw persoonsgegevens gebruikt om het bij je af te (laten) leveren.
• Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken;
Ik gebruik je persoonsgegevens om je toegang te geven tot een persoonlijk account waar jij toegang hebt tot bijvoorbeeld je aankoopgeschiedenis en/of je aangekochte onlineproducten of diensten.
• Om je te informeren over nieuwe vergelijkbare diensten of eventuele wijzigingen van diensten;
Wanneer er aanbiedingen zijn, nieuwe producten en diensten of wijzigingen van verschillende aard dan gebruik ik jouw persoonsgegevens om je hierover te informeren.
• Het verwerken van persoonsgegevens als Own je plek hiertoe wettelijk verplicht is. Voor het doen van bijvoorbeeld de administratie is er een wettelijke verplichting om sommige gegevens te kunnen overleggen. Daarnaast worden de gegevens ook bewaard om aan andere wettelijke verplichtingen te voldoen.