Own je potentieel 

Niet helemaal op je plek? Of ben je opzoek naar wat jou drijft? Dan is own je potentieel echt iets voor jou. Ons programma is ontworpen om jou te helpen ontdekken wie je bent en hoe je jouw volledige potentieel kan benutten. YES, dit is het gewoon.

Waarom?

In een wereld waar velen zich niet gezien of gehoord voelen, is het gemakkelijk om jezelf te verliezen. Own je potentieel biedt een unieke kans om naar binnen te keren, oude patronen te doorbreken en je ware zelf te omarmen. Zodat je vanuit kracht en vertrouwen kunt leven, jij bent tot alles in staat. Niet voor de buitenwereld maar voor jezelf. Het is wel prettig voor je omgeving, maar dat is meer een magnifiek gevolg dan een losstaand doel ;)

Klaar voor ontwapende eerlijkheid?

Wij geven je een liefdevolle schop onder je kont. Overtuigingen, trauma en belemmerende patronen laten we bewegen, want bewegen is leven en leven is bewegen. Dit is de essentie, maar de vraag is: door wie word jij bewogen? Of word je door iets of iemand tot stilstand gebracht? Zijn je gedachten en handelingen van jou? Of van jouw familiesysteem? Leer jezelf kennen, zodat je écht kunt gaan leven, jouw potentieel ontdekken en hiernaar handelen. Kom (weer) in verbinding met jezelf. Hoe? Door verantwoordelijkheid te nemen voor je gedachten, je keuzes, je handelen en hoe je in het leven staat. Geweldig toch? ;)


Wat bieden we jou?

  • Verbinding met jezelf: leer de signalen van je lichaam herkennen en erop vertrouwen. Ontwikkel het vermogen om bewuste keuzes te maken die in lijn zijn met jouw unieke pad;

  • Doorbreek oude patronen: een familieopstelling is een zeer effectieve methode om direct inzicht te krijgen in de kern van dynamieken, belemmeringen en overtuigingen. Tijdens een opstelling gaan wij systemisch kijken naar deze onderliggende patronen. Dit doen we door niet alleen naar jou te kijken, maar naar jouw hele familiesysteem. Als jij goed op jouw plek staat, deze ownt (om het maar zo te zeggen), dan sta je steviger in het leven en in jouw eigen kracht;

  • Vergroot je bewustzijn: leer de kracht van kwetsbaarheid vanuit een nieuw perspectief;

  • Vervulling en flow: bereik een staat van voldoening en flow door te doen waar je in uitblinkt en je unieke bijdrage aan de wereld te leveren.

Inschrijven? 

Bij ons? Ja leuk!

Wij geloven in de kracht van verbinding, van liefde en humor. Met ons bruisend enthousiasme brengen we energie en passie in alles wat we doen. Tranen van verdriet mogen stromen, maar ook tranen van geluk, lol of doordat er iets magisch in je wordt geraakt.

We hebben een holistische aanpak. Door gebruik te maken van een diversiteit aan inzichten. Wij kijken vanuit verschillende invalshoeken zoals: systemisch werk, lichaamsgericht werk, mind, polyvagaal oefeningen, ademtechnieken en meer. Hierdoor is diepgaande persoonlijke en blijvende groei mogelijk.


  Jij bent klaar om een eerste stap te zetten naar eigenaarschap! Naar jouw unieke potentieel. Heb je nog vragen over de inhoud, neem gerust contact met ons op.

Data 5 tweedaagse bijeenkomsten van 9.30-17.00 uur:
- vrij 4 en zat 5 okt 2024
- ⁠vrij 31 okt en zat 1 nov 2024
- ⁠vrij 12 dec en zat 13 dec 2024
- ⁠vrij 9 Jan en zat 10 Jan 2025
- ⁠vrij 6 feb en zat 7 feb 2025

Wie zijn wij om jou te begeleiden?

Margreet Stienstra en Oshra Mulder zijn de trainers tijdens het hele traject. Natuurlijk wil je weten wie wij zijn voordat je dit aangaat. Klik op onze namen voor meer achtergrond informatie. Of stel ons gerust een vraag per mail, bellen mag ook altijd.  

Elk blok krijg je extra verdiepende opdrachten die aansluiten bij jou thema's. Mocht je tussen de blokken ergens tegenaan lopen dan kun je altijd contact met ons opnemen. 

Own je potentieel
  • 5 tweedaagse bijeenkomsten van 9.30-17.00 uur.
  • Ga 's ochtends zo je deur uit, de dagen worden volledig verzorgd. 
  • cursusmateriaal inclusief  oefeningen en meditaties. 
  • Investeer in jezelf en jouw toekomst! 

Own je potenteel is een samenwerking tussen