Life Integration Process 

Een Life Integration Process (LIP) opstelling is een nieuwe opstellingsvorm, ontwikkeld door Wilfried Nelles. Bij deze vorm van structuuropstellingen kijken we niet naar je relatie tot andere mensen of je plek in het systeem, maar naar je innerlijke houding tot jezelf. Waarbij elke fase staat voor een specifiek bewustzijnsniveau. Wij kijken naar jouw levensloop, vanaf conceptie tot nu. Hier kunnen ingrijpende -soms traumatische- ervaringen en situaties naar boven komen. Deze horen bij jou, leer ze kennen, aanvaard ze en put er kracht uit.  

Waarom kies je voor een LIP-opstelling? De verschillende niveaus van jezelf (weer), in jezelf integreren zorgt ervoor dat je beter bij jezelf bent en blijft. Je accepteert de dingen zoals ze zijn en ziet het grotere geheel.

Jij bent wat er van al jouw delen geworden is. Laten we onderzoeken wat jij nog te integreren hebt!

Interesse? Via onderstaande knop mail je mij rechtstreeks, geef in het bericht aan welke vorm van opstellen je wilt meemaken (individueel of groep). Ik neem contact met je op om verder af te stemmen en een datum te prikken.

LIP - individueel 

Tijdens de LIP- individueel kijken wij met 'vaste' vloerankers naar de verschillende fases in jouw leven. Het verleden bestaat alleen in jouw hoofd, maar je hebt er toch nog last van. Soms wil je loslaten. De focus van LIP s in het NU. We kijken samen naar eerdere fases en integreren wat zich laat zien. Om zo sterker in het leven te staan. 

Praktische info

Duur: +/- 2 uur  
Locatie: Van Schaeck Mathonsingel 4, Nijmegen (of bij jou thuis)
Tijdelijk starttarief:  € 75,-  (Het betreft een tijdelijk aanbod, dit zal medio zomer 2024 veranderen in regulier tarief van €155,-. Dus wil je voordelig deelnemen, schrijf je dan in!)

LIP - groep 

Wil je een LIP-groepsopstelling, geeft het dan bij mij aan. Ik zal hier ruimte voor maken tijdens de regulieren groepsopstelling. Bekijk hier de mogelijke data en tijden.


Familieopstelling

Wil je een opstelling individueel of in een groep? Wat past er bij jou?

Talent opstelling

Wij gaan samen kijken welk talent er in jou schuilt. Ben jij ook zo benieuwd?

Life Integration Process (LIP)

Met een structuuropstelling kijken we naar jou. Echt naar alle delen van jou!